Pardosele Epoxidice

5 Modele uimitoare de podea 3D pentru acasă sau de afaceri

Tendința de decorare a acestor zile se apleacă spre culori mai îndrăznețe și desene sau modele. Accentul peretilor nu sunt singura caracteristica care reflectă această tendință. Podeaua prea arată o nouă individualitate. Desenele sau modelele de podea 3D de mai jos demonstrează o opțiune unică, care ar funcționa bine în birou, decor comercial sau propria casa. O podea de rășină colorată ar funcționa bine în birou, decor comercial sau propria casa. O podea de rășină colorată ar face într-adevăr o cameră de recreere, o verandă sau o cameră de joacă pop! Mai jos sunt cele cinci probe de desene sau modele de podea uimitoare

1. Imaginați-vă la mersul pe jos într-o cameră și să fie transportat imediat pe podea un ocean, presărat cu scoici de mare. Cele mai bogate tonuri de pamant shell-racla crează căldură în orice cameră. Cu siguranță este o piesă de conversație într-o cameră de recreere sau o zonă de joacă pentru copii, dar nu se exclude și alte opțiuni!

Epoxy3D ocean floor strewn with sea shells, seafood and fish

2. Un pat de pietricele colorate ar arata foarte bine pe un pridvor ecranate în pridvor sau pe podeaua din baie. Se adaugă un duș din piatră de râu și aveți o combinație câștigătoare! Cele mai bogate tonuri de maro și rugină amestecate cu nuanțe de gri și alabastru adaugă o estetică. Ar putea fi chiar și o stropire de albastru ascuns într-o sticla de mare acolo.

Epoxy3D floor sea shells

3. Această cadru de iarnă cu copaci înalți de mesteacăn alb este o iluzie optică, care necesită să te uiți în jos pentru a vedea cerul de iarnă în toată splendoarea sa!

Epoxy3D floor winter landscape snow

4. Această scenă de vară vă înconjoară cu verde și albastru stuf și apă. Jumătate din barca scufundată este adaugată la atmosferă. Ar putea fi Everglades sau un câmp de orez din Vietnam - sau camera de lucru.

Epoxy3D floor summer, green reeds, blue water and  sunken boat

5. Poți mirosi pinii în această scenă? Această stropitură de frunze galbene de pe teren ne spun că toamna a venit, dar în ce cameră ești?

Epoxy3D floor forest autumn leaves